Venezia e Verona..
Ciaoo Cara famiglia, amici e college,
Tutto bene la..?? qui e perfetto..!! non voiglio andare a casa prossimo settimana.. voglio restare qui..!! :( Maar goed.. Mensen.. Ik heb serieus het meeste perfecte weekend in mijn leven gehad..!! :D Het begon allemaal donderdag avond.. Een gezellige studie genote (een oudere vrouw van Germania) die had vrijdag haar laatste les.. ze ging dan na huis.. En ze hield donderdag een soort van 'afscheidsfeestje'.. lekkere apperativo bij haar thuis..Was erg gezellig.. Waren later nog naar een bar gegaan.. en zij was meegegaan.. Super leuk..!! en weer wat later waren we met een paar meiden nog weze stappen..erg gezellig allemaal..Was die donderdag middag met boodschappen doen door iemand aangesproken.. Heb serieus geen idee meer hoe hij heet.. :P ik weet alleen dat die van Napoli kwam, in florence werkt als director van een restaurant.. Dus als ik in Italie wil wonen heb ik al connectie opgebouwt want ik kon bij hem aan de slag als cameriere..(ober) :P Neeeeeh loat dat mer.. Die was er die avond ook.. Het leuke is.. Ik heb met hem alleen maar italiaans proberen te praten..!! Echt zoo leuk.. als ik iets niet wist zei ik het wel gwn op engels..maar merendeels heb ik italiaans gepraat.. Is dat goed of is dat goed..?? :D kheb geen idee hoelaat we uiteindelijk thuis waren.. :S ik geloof iets van 5u ofzoo..?? of later..want we zijn die vrijdag niet na school gegaan.. ik was dood..!! :P maar het gekke is.. ik heb nog geen last gehad van een totally hangover hier..!! Dit land is fantastisch..!! Oh mijn god.. lijk wel een alcoholist hoe ik hier praat.. jullie lezen alleen maar stappen......stappen....en oow ja..ik ben nog weze stappen.............. :P maar ik doe ook andere dingen hoor.. WANT.. vrijdag bijv.. was mijn laatste dag in het appartement..Dusss.. ik kon gaan pakken...dat was wel gek.. Had mijn koffer bij Nuria afgezet..en rond 6u hadden we de trein naar......
Venezia..!!:
Rosane e Liana vanno a Venezia..!! we kwamen er 2u later aan.. Het was donker..maar zelfs in donker was het in een woord echt.. WOW..!! Ik zag alleen maar water..!! het is zoo ongelofelijk geweldig mooi daar.. Toen we aankwamen zijn we naar het hotel gegaan en daar onze tassen neergezet.. had nog een fles Martini meegenomen die ik over had van thuis (sorrymensen..!! alweer alcohol)en we zijn ons gaan voorbereidenvoor venetie onveilig te gaanmaken.. :P Tegenover het hotel lag een gezellig barretje waar we lekker een glaasje prosecco zijn gaan drinken want we wisten echt niet waar we heen moesten.. Toen we daar binnen zaten waren er 2 jongens aan de bar.. Deze hadden ons later aangesproken.. waar we vandaan kwamen blabla.. zij waren Spagnoli.. Met hun zijn we uiteindelijk verder gaan party'en... nou ja..veel te party'en was er niet want, je zult het nooooit geloven, maar hier was alles al serieus om 2u dicht..!!!! hoe erg is dat...er was echt niks open..niks.. ja als je na een discotheek wilde gaan moest je of 100 EURO betalen voor de taxi of uren moeten lopen..!! :S Die zijn wel niet normaal hier.. serieus 100 euro voor een taxi..!! Dus we hebben ons eigen feestje er maar van gemaakt.. hadden 2 flessen prosecco gekocht van die bar waar we zaten en hebben het onszelf gezellig gemaakt.. hadden al veel van de avond gezien..Venetie by night is echt geweldig..!! Next day hebben we venezia in daylight gezien..ook net zo prachtig..!! het weer was ook echt super geweldig.. de zon scheen..blauwe lucht...zucht..zijn wat dingetjes gaan bezoeken..en hebben in de middag een ijsje gegeten.. Als ik zeg dat een coupe 15,30 euro kostte..wat zeggen jullie dan...??? WTF..!! ja zo was onze reactie ook.. helaas konden we niet meer weggaan want we zaten al..ach jaa.. gelukkig zijn we rijk, hebben we veel geld en is een ijsje va 15 euro niks..!! :P Carnaval in venetie gaat ook beginnen.. helaas is dat volgend weekend..maar hebben er wel beetje van kunnen proeven.. Veel mensen met maskers op en wat verkleed waren.. super leuk..!! Rosane en ik hebben ons ook een masker gekocht..zooo geweldig..!! die zaterdag avond zouden we normaal naar verona vertrekken.. 1 probleem.. we hadden geen hotel geboekt in verona.. dus hadden we uiteindelijk besloten om zaterdagvond nog in Venetie door te brengen en dan zondag naar verona te gaan.. hebben ons een ander hotel gezocht.. die avond was er een bridge crawl..dan ga je met een groep mensen lopen..en bij elke brug die je oversteekt krijg je shotje.. (weetje hoeveel bruggen in venetie zijn..!!!!) dus daar hebben Rosane en ik aan meegedaan..met een groep buitenlanders zijn we gezellig de nacht door gaan brengen.............nouja gezellig.. na een aantal shotjes later ging Rosane out.. was echt heftig..!! ze kon niet meer lopen..lag daar op een bankje..totaal niet aanspreekbaar..!! Nee was echt vreemd.. Nog 1 probleem... Liana...die zag het ook niet zitten allemaal.. Mijn god. geen idee wat er in die drank was maar dit was echt niet normaal..!! we hadden helemaaaal NIET veel gedronken en we voelde ons zoo beroerd.. :S Was echt raar.. gelukkig waren we met echt schatten van mensen..die hebben ons zowat verzorgt.. :P Naja Rosane het meest verzorgt..ik viel dan nog wel mee tegenover haar.. we zijn dus ook meteen nadat dat gebeurt was na huis gegaan.. de mensen hebben ons wel moeten helpen want lopen ging echt niet meer.. haha jeetje..wat een verhalen.. ik vergeet even dat veel mensen dit lezen en dit is totaaaaal not a good impression.. :P Gelukkig weten de mensen ook hoe ik ben.. :) maar goed..continue the story..... the day after.... je zou zeggen..DIE MOET EEN HANGOVER HEBBEN GEHAD.... maarreee no way.. haha..Rosane daarentegen..die voelde zich zo erg..net als ik me voelde toen met kerst 2009 mama..weetje nog..toen ik bij nonna met 1ste kerstdag niet aanspreekbaar was.. :P hahaha germ..was echt sneu..want we vertrokken die ochtend naar .....
Verona..the city of love..!! :
Gelukkig voelde Rosane zich na een aantal uren beter..en zijn we nog fijn Verona gaan verkennen.. Verona is ook echt zooo mooi.. alleen super balen want het was aant regenen..!!!! echt zoooo rot..!! maar zelfs dan nog is Verona echt mooi.. zijn naar het huis van Guilietta geweest.. ofcourse..!! Alleen het viel zooooo ontzettend tegen..!! Hebben jullie die film gezien.. Letters to guiliette..?? Nja ik wel dus.. en had me zoiets ongeveer voorgesteld.. met die brieven aan de muur geprikt..veel groter.. maar het was echt raar..klein.. TE veel van die rot toeristen..en ja..die brieven muur..?? niet gezien hoor..!! in het huis was wel een muurtje met wat briefjes..mja nee het was echt anders dan ik had voorgesteld....mja..verder is Verona niet echt zo'n toeristische stad vind ik.. wat wel weer een perfecte stad is om te wonen..!! Dus ja verder heb ik er ook niet veel over te zeggen.. :P die avond hadden we de trein terug naar firenze..en Rosane naar Rome... En nu zit ik in een Hostel..want heb geen appartement meer.. dus heb ik me maar een hostelletje geboekt.. Plus..ZE HEBBEN HIER FREE WI-FI..!! hoe geweldig is dat..!! haha..maarja..ik ben wel echt kapot.. heb amper geslapen dit weekend..!! Dus ik vind dat het een mooie tijd is om te gaan slapen..vind het knap dat ik nog wakker ben.. :P
Dus lieve mensen.. Buona notte e a presto..!! Baci e tanti salluti da Firenze..!!
Hallo lief hut-genootje. Blij dat het je zo goed bevalt daar. Je bent nu klaar met je opleiding dan?? En nu? "Zwalk" je alleen rond in Italie? Heb je nog plannen deze week? Kom je nog terug ........... Enterprise oke ole ole. Bjorn is er woensdag voor het laatst :(.
Als je wifi hebt kun je dan ook whatsapp-en? Dan hoor ik het wel van je. Maar voor nu, slaap lekker en hopelijk tot gauw ;). Dikke knuf van mij voor jou
what a storiesss!!!!!
haha heftig he.. :P volgende week ist gedaan met de stories.. :(:(
hey,
Niet dat je ff had gewacht tot de 25e Februari om naar venetie te gaan. Wij waren toen daar haha.
groetjes sander