Secondo giornata a Firenze..
Hallooo Allemaal,
Where should I begin.. It is sooo amazing here..!! Gister wat probleempjes gehad met de accomodatie.. Nuria en ik waren apart naar de accomodatie gegaan (aangezien we niet samen in een ding sliepen) met de taxi.. In via la Farina aangekomen belde ik aan.. Ik uitgelegt wie ik was.. Bleek dat ik verkeerd zat.. Heel vreemd want ik zat toch echt goed.. Ik die huurder gebeld.. kreeg ik 2x voicemail.. Gelukkig stond die taxi er nog (wat alleen maar italiaans praatte) en die gaf aan dat ie me anders wel naar Nuria der verblijf kon brengen.. Dus ik dat maar gedaan.. Had nuria opgebeld en haar huurder vertelde dat ik daar moest wachten bij mijn accomodatie en dat mijn huurder er zo aankwam..lekker dan want ik was al bijna bij nuria..Uiteindelijk maar bij nuria af laten zetten en is er een jongen die wat bij Nuria in de accomodatie verblijft zo aardig geweest ons weer naar mijn appartement te brengen..:)) En daar was mijn huurder..Mister Antonio Martino.. HIJ SPRAK ALLEEN MAAR ITALIAAANSS..!!! Jaja..Dus hij hele verhalen vertellen..En het leukste van alles was.. IK SNAPTE WAT IE VERTELDE..!! Het enige wat ik terug antwoorde was wel, si, grazie, bene.. haha.. :P Maaaar daar word aan gewerkt.. Mijn kamertje is best groot.. 2 kasten..!! er zijn 2 badkamers.. Ik slaap met nog2 roommates.. 1 brazilliaanse en 1 thaywan.. Erg leuke mensen.. De keuken is ook erg relaxed.. Verder zijn we nog boodschappen gaan doen.. Nuria En ik.. en na de boodschappen hele wandelingen gemaakt want we wisten de weg terug naar huis niet meer.. :P Ik op mijn hakken..!! Was blij toen ik thuis was.. Thuis aangekomen lekker gekookt..nouja gekookt.. had finocchio gemaakt met pomodoro.. Lekker italiaanse worst erbij en fles martini Asti.. SUPERR..!! Daarna Nuria naar de taxi gebracht..In mijn jogging outit..!! (IK BEN GOED BEZIG HIER!!) En toen kwam het... Zoooo iets ontzettend leuks..!! We zagen een hotel..en guess what the name was.. Hotel LIANA..!! Echt helemaal te gek..! haha.. Maar er is zooooveel meer wat ik nog wil en moet vertellen maar voor vandaag laat ik het hierbij want we willen nog vanalles doen.. En heb helaas geen WIFI op mijn kamer..!! :(( Dus kan alleen op school op internet..
Dusss Lieve mensen.. Tot snel..!!
Bacione grande..
Schatjeee... Wat Italie al met je doet de eerste dag, sexy in je jogging outfit!! Haha.. en Martini Asti mmm....
Nou liefje zo te horen bevalt je apartement dat is al super... Misjouw... Hoop snel weer wat te horen van jouw.... Enjoy today!!
Dikke kusjj... Loveuuu
Heey Liana.
Nou gelukkig is alles goed gekomen met je appartement.
Hoe is de les bevallen?
Have fun,en we blijven je volgen op je blog.
Geniet ervan.
Dikke XXX Pap Babs en Wesley en pootje van Angel.
Hee!!! Wat leuk om hier te lezen wat je allemaal meemaakt daar :) Zo te lezen heb je je op de eerste dag al vermaakt! Gelukkig heb je een fijne kamer en leuke roommates :) Hopelijk is het weer daar iets minder koud, haha. Xxx
Wat leuk om je verhaaltje te lezen :D!! Jammer dat jij en Noor niet bij elkaar zitten.. Is t erg ver? Is taxi duur? Veel plezier als jullie samen gaan stappen :D!! Ben benieuwd naar de rest van jullie verhalen!!
Kus voor Noor!!
Groetjes Eef!
Leuk om je op deze manier te volgen! Heb het team je adres ook gestuurd ;o)
Geniet maar lekker van de tijd in Italie. Hutje ligt er trouwens verlaten bij :) En je verborgen briefjes heb ik gevonden, leeeeuuuuuk!!
Ik blijf je volgen .....
Salutti xx
Haha, super, hotel Liana!
Daar ga ik boeken. Ik krijg nu direct een mailtje als je weer iets spannends te vertellen hebt! Heeeeel veel plezier en als je raad nodig hebt horen we het wel.xxx